Известие

Collapse
No announcement yet.

Нов собственик

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

значи за прозорците изчел съм голяма част от форума така че съм наясно с копчето задния прозорец като се отваря тръгва стига до някъде и изкърцва и не се отваря надоло а от шофьорското място чат пат хваща чат пат не другото тунинга е външен не вътрешен нещо грешка е станало и последно за тези със скърцането проблема колко струва горе-доло за да бъде отстранен.

Comment

Първоначално публикувано от mi6onski
      значи за прозорците изчел съм голяма част от форума така че съм наясно с копчето задния прозорец като се отваря тръгва стига до някъде и изкърцва и не се отваря надоло а от шофьорското място чат пат хваща чат пат не другото тунинга е външен не вътрешен нещо грешка е станало и последно за тези със скърцането проблема колко струва горе-доло за да бъде отстранен.
      Проблема със скърцането може да се реши но може да скърца от много места най вече от тампоните на горните носачи, но може да са долните или стабилизиращата щанга. Само смяната на тампоните решава проблема за малко 10к км най добре е да слагаш цели носачи защото като цяло са по качествени а и трябва да търсиш по скъпички щото евтините не издържат много , има и вариант за полиуретанови тампони който са много издръжливи за предницата стръватоколо 160 паунда но доставката им е бавна.
      156 1,8 ТS 99
      Nissan Murano 2005

Comment

Добре дошъл в отбора!Ако след 1000 км. единствения проблем ти остане скърцането-трябва да почерпиш.
        А до тогава стискай палци-за двигателя,за дебитомера,за ламбдата,за МПХ,за хидравличната помпа,за кормилната рейка,за скоросната кутия,за горни,долни носачи,амортисьори.....
        Абе голямо стискане на палци ще падне!
        156 1.8 TS

Comment

А нещо като даде фира ме потърси , имам почти нова 156 За части.

Comment

Колега я вземи я снимай да ни покажеш колата. Да я видим, какаво си взел за 6500.
            На мен ми се вижда ниска цената, ако е добра колата, естествено. Не е ли по нормална около 8000 - реална???
            Честито и от мен, още един алфист в БГ. Брависимо!!!
            Алфа Ромео 156 2.0 Туин Спарк 98 г
            Алфа Ромео 156 1.8 Туин Спарк 99 г - бившата
            Алфа Ромео 146 1.6 Боксер 96 г - първата ми Алфа

Comment

не съм я взел за 6500 това друг колега го каза колата ще ви я снимам разбира се,но да я взема в понеделник и ще снимам сега как да я взема като КАТ не работят застраховка няма по добре да е на сигорно в Автокъщата. Другото апарата го дадох на приятели които отидоха в чужбина на екскурзия така чв малко ще се забавя със снимките.
              Иначе имам само един ключ и нямам книжка за колата някой може ли да даде линк да видя че някои копчета не ги знам за какво са може и на англ да е ще го преведа някак си
              Колко някъде струва да правя дубликат на ключа и знаете ли някъде в СТЗ,където ще ми го направят хубав защото сегашния е един червен няма емблемка Алфа на него не ми харесва ама това дребни проблемчета.
              П.С. Хвърлих боб и леща и уж показват че много ще я карам тази колица

Comment

Това с ключа си мисля че няма да стане .

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от Derry
                  Това с ключа си мисля че няма да стане .
                  в стз може би не. в сф се правят без проблем - пари да имаш.
                  Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
                  Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

колко пари и какво му е толкова трудно да се направи ключ аз с един ключ немога ако го загубя какво ще правя
                    Тези копчета отстрани до елфаровета за какво са на едното пише km,а друго е нещо като за усилване на звука.

Comment

За усилване осветлението на таблото едното и другото с км ти е да ти показва километрите или градусите отвън, както и като го задържиш ти нулира моментния брояч на километрите
                      Alfa 156 1.8 Тwin Spark с K&N Apollo Universal Cold Air Filter

Comment

колко пари и какво му е толкова трудно да се направи ключ аз с един ключ немога ако го загубя какво ще правя
                        Тези копчета отстрани до елфаровета за какво са на едното пише km,а друго е нещо като за усилване на звука.
                        Ключа е с вграден имобилайзер вътре в него което означава че освен самата изработка на ключа той трябва и да се обучи да му се сложи кода на имобилайзера от колата който трябва да е написан на една карта която трябва да са ти дали при покупката , а ако не са пак става но трябва да намериш ключар който да ти го направи.
                        156 1,8 ТS 99
                        Nissan Murano 2005

Comment

... какво му е толкова трудно да се направи ключ...
                          Ми като е толкова лесно - що питаш - направи си сам...
                          Теми за направа на ключове има поне 3 в тоя форум.

Бат разбирам тоталното ти невежество по отношение на колата, която си купил, но лек има - ЧЕТИ!

щото накрая на хора като Новачев им писва да обясняват едно и също и просто спират да пишат ...
                          Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV

Comment

абе убих се от стана 40мин ровя из форума и не намерих точните отговори знам че ви е омръзнало от тея въпроси ама питам
                            1-Маслото 156 2.00 ТС
                            2-какви са задължителните ремонти,които трябва да направя
                            -въздушен филтър какъв и колко пари горе доло
                            -ремък какъв
                            -ролки какви
                            -друго още какво кажете
                            За маслото дайте няколко вариянта че съм от СТЗ и може да не намеря първото май Селения Алфа Ромео червено
                            3-тея ел стъкла задните хваштат ама не се отварят как да ги ремонтирам да не да сваля кората и там просто нещо да заяжда да си го оправя сам или трябва пак пари да се дават.
                            4-тея страничните копчета може ли малко по подробно че неразбрах тъблото ми не свети може да съм ги натиснал и да съм го изключил кажете подробно кое за какво е.

Comment

абе убих се от стана 40мин ровя из форума и не намерих точните отговори знам че ви е омръзнало от тея въпроси ама питам
                              1-Маслото 156 2.00 ТС
                              2-какви са задължителните ремонти,които трябва да направя
                              -въздушен филтър какъв и колко пари горе доло
                              -ремък какъв
                              -ролки какви
                              -друго още какво кажете
                              За маслото дайте няколко вариянта че съм от СТЗ и може да не намеря първото май Селения Алфа Ромео червено
                              3-тея ел стъкла задните хваштат ама не се отварят как да ги ремонтирам да не да сваля кората и там просто нещо да заяжда да си го оправя сам или трябва пак пари да се дават.
                              4-тея страничните копчета може ли малко по подробно че неразбрах тъблото ми не свети може да съм ги натиснал и да съм го изключил кажете подробно кое за какво е.
                              1. Селения 20к за Алфа Ромео (може и всяко хубаво синтетично масло 10в40 - мотул например)
                              2. Филтъра росто трябва да е за твоята кола - 10-15 лева макс (Текнеко).
                              ремъците (не е един) препоръчват Dayco, за ролките ricambi originali.
                              Слагал съм и магнети марели, ма някой ми се смя (малоумник).
                              Друго: маслен филтър (Текнеко), поленов филтър на купето/климатика (Текнеко)
                              Виж темата ремонти и подобрения по 156 за повече детайли ... http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=4373
                              3. За тея задните може просто да ти е спекъл детския контрол - т.е. копчето за блокиране на свалянето ...
                              4. Тея страничните - снимай ги, сложи им номерца и колегите ще ти отговорят ...
                              Друго: масло за скорости - Тутела, спирачна течност, хидравлична течност, антифриз (ако не дай си боже е пълна с вода)
                              Виж темата за магазини и сервизи - намери ТиН звънни питай ги за цени за консумативи ...http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=632

Comment

другото таблото със скоростта не ми свети на колко километра е колата свети ми колко вдигам ама не свети километрите на колата и там мисля че не мога да си видя и въбшната температура и мн други работи как се оправя ??

Comment

Working...
                                X