значи за прозорците изчел съм голяма част от форума така че съм наясно с копчето задния прозорец като се отваря тръгва стига до някъде и изкърцва и не се отваря надоло а от шофьорското място чат пат хваща чат пат не другото тунинга е външен не вътрешен нещо грешка е станало и последно за тези със скърцането проблема колко струва горе-доло за да бъде отстранен.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Нов собственик
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mi6onskiзначи за прозорците изчел съм голяма част от форума така че съм наясно с копчето задния прозорец като се отваря тръгва стига до някъде и изкърцва и не се отваря надоло а от шофьорското място чат пат хваща чат пат не другото тунинга е външен не вътрешен нещо грешка е станало и последно за тези със скърцането проблема колко струва горе-доло за да бъде отстранен.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Добре дошъл в отбора!Ако след 1000 км. единствения проблем ти остане скърцането-трябва да почерпиш.
А до тогава стискай палци-за двигателя,за дебитомера,за ламбдата,за МПХ,за хидравличната помпа,за кормилната рейка,за скоросната кутия,за горни,долни носачи,амортисьори.....
Абе голямо стискане на палци ще падне!156 1.8 TS
Comment
-
Колега я вземи я снимай да ни покажеш колата. Да я видим, какаво си взел за 6500.
На мен ми се вижда ниска цената, ако е добра колата, естествено. Не е ли по нормална около 8000 - реална???
Честито и от мен, още един алфист в БГ. Брависимо!!!Алфа Ромео 156 2.0 Туин Спарк 98 г
Алфа Ромео 156 1.8 Туин Спарк 99 г - бившата
Алфа Ромео 146 1.6 Боксер 96 г - първата ми Алфа
Comment
-
не съм я взел за 6500 това друг колега го каза колата ще ви я снимам разбира се,но да я взема в понеделник и ще снимам сега как да я взема като КАТ не работят застраховка няма по добре да е на сигорно в Автокъщата. Другото апарата го дадох на приятели които отидоха в чужбина на екскурзия така чв малко ще се забавя със снимките.
Иначе имам само един ключ и нямам книжка за колата някой може ли да даде линк да видя че някои копчета не ги знам за какво са може и на англ да е ще го преведа някак си
Колко някъде струва да правя дубликат на ключа и знаете ли някъде в СТЗ,където ще ми го направят хубав защото сегашния е един червен няма емблемка Алфа на него не ми харесва ама това дребни проблемчета.
П.С. Хвърлих боб и леща и уж показват че много ще я карам тази колица
Comment
-
Първоначално публикувано от DerryТова с ключа си мисля че няма да стане.
Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от mi6onskiколко пари и какво му е толкова трудно да се направи ключ аз с един ключ немога ако го загубя какво ще правя
Тези копчета отстрани до елфаровета за какво са на едното пише km,а друго е нещо като за усилване на звука.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от mi6onski... какво му е толкова трудно да се направи ключ...
Теми за направа на ключове има поне 3 в тоя форум.
Бат разбирам тоталното ти невежество по отношение на колата, която си купил, но лек има - ЧЕТИ!
щото накрая на хора като Новачев им писва да обясняват едно и също и просто спират да пишат ...Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Comment
-
абе убих се от стана 40мин ровя из форума и не намерих точните отговори знам че ви е омръзнало от тея въпроси ама питам
1-Маслото 156 2.00 ТС
2-какви са задължителните ремонти,които трябва да направя
-въздушен филтър какъв и колко пари горе доло
-ремък какъв
-ролки какви
-друго още какво кажете
За маслото дайте няколко вариянта че съм от СТЗ и може да не намеря първото май Селения Алфа Ромео червено
3-тея ел стъкла задните хваштат ама не се отварят как да ги ремонтирам да не да сваля кората и там просто нещо да заяжда да си го оправя сам или трябва пак пари да се дават.
4-тея страничните копчета може ли малко по подробно че неразбрах тъблото ми не свети може да съм ги натиснал и да съм го изключил кажете подробно кое за какво е.
Comment
-
Първоначално публикувано от mi6onskiабе убих се от стана 40мин ровя из форума и не намерих точните отговори знам че ви е омръзнало от тея въпроси ама питам
1-Маслото 156 2.00 ТС
2-какви са задължителните ремонти,които трябва да направя
-въздушен филтър какъв и колко пари горе доло
-ремък какъв
-ролки какви
-друго още какво кажете
За маслото дайте няколко вариянта че съм от СТЗ и може да не намеря първото май Селения Алфа Ромео червено
3-тея ел стъкла задните хваштат ама не се отварят как да ги ремонтирам да не да сваля кората и там просто нещо да заяжда да си го оправя сам или трябва пак пари да се дават.
4-тея страничните копчета може ли малко по подробно че неразбрах тъблото ми не свети може да съм ги натиснал и да съм го изключил кажете подробно кое за какво е.
2. Филтъра росто трябва да е за твоята кола - 10-15 лева макс (Текнеко).
ремъците (не е един) препоръчват Dayco, за ролките ricambi originali.
Слагал съм и магнети марели, ма някой ми се смя (малоумник).
Друго: маслен филтър (Текнеко), поленов филтър на купето/климатика (Текнеко)
Виж темата ремонти и подобрения по 156 за повече детайли ... http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=4373
3. За тея задните може просто да ти е спекъл детския контрол - т.е. копчето за блокиране на свалянето ...
4. Тея страничните - снимай ги, сложи им номерца и колегите ще ти отговорят ...
Друго: масло за скорости - Тутела, спирачна течност, хидравлична течност, антифриз (ако не дай си боже е пълна с вода)
Виж темата за магазини и сервизи - намери ТиН звънни питай ги за цени за консумативи ...http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=632Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Comment
Comment